søndag 10. januar 2010

Interiør-Barnerom-InspirasjonSatt å leste på Foreldremanualen, og jammen er di flinke til å komme med tips å ideer til brnerom!
Blant annet dette:

Ugletreet

Treet er laget av et avsaget avløpsrør som de har boret store hull i og malt. Det morsomme er at man kan putte små gjenstander ned gjennom røret, slik at de faller ned på gulvet.
Greinene er laget av masonite (panel), mens uglene, pinnsvinet og bladene er klippet ut av forskjellige tapetprøver! Hvor kult er ikke dette? <3 Må prøve dette i nyhuset på Noah sitt rom!
Kom over dette inspirasjonsbilde, da Oliver (4 år) sa at "det e jo sånn æi vil ha det"!
Koselig rom med sterke farger! Herlig gutterom! <3
Og denne pirat sengehest med dekor front.
Har jo en pappa som kan klare å lage det meste, så spørs bare om ikke han må testes, evt så får jeg prøve meg selv  men lover ingenting <3

Lekekasse fra Helt i 100.

Kjempeflott å putte bøker oppi, eller bare bruke som Lego kasse.

PotteryBarnKids sine miljøbilder <3 Nydelige gutte babyrom.

Sjekk den nydelige senga, for rundt 1,099,00 $, kan den bli din!
Åhh, dåån! Den er bare helt utrolig! Vuggesenga er også nydelig!


 

Flotte, rolige farger! <3

Prins-kommode
Kom over en fantastisk idè her på nett, med ei super oppskrift på  hvordan lage den perfekte "prinsekommoden" ;)Ingredienser:
1 stk Aneboda kommode fra Ikea
Noen meter med ønsket stoff
3 prinsekroner fra Panduro
Hvitmaling
Kontaktlim/tekstillim
Linjal eller lignende

Slik gjør du:
 Mål opp delen av skuffen som skal dekkes med stoff. Vær foreberedt på at det vil bli noe overflødig stoff da det strekker seg når limet fukter det. Begynn i ene enden og fordel lim jevnt utover. Legg stoffet på før det tørker og klapp det godt inntil for å unngå luftbobler. Fortsett slik helt til andre enden. Ha saks klar til å klippe av eventuelt overflødig stoff. Vær hele tiden flink til å bruke linjal eller negler til å presse stoffet helt inn i kanten og gjerne bak "listen" på skuffen dersom det lar seg gjøre. Et tynt knivblad kan være effektivt til dette. Kronene grunnes og males så i ønsket farge. Limes på skuffene når stoffet er tørt.
La limet tørke litt før de settes på og hold de på plass en stund, hvis ikke risikerer du kroner som renner nedover skuffene

Tapeter i alle varianter

kommer senere ikveld om jg rekker d <3


 

1 kommentar:

  1. SÅ utrolig fint! Og enkelt?? Kanskje jeg og får det der til?! Takk for "oppskriften"

    /Linda

    SvarSlett